الخميس، 15 سبتمبر 2011

Decent cooking

كريمة الطبخ

2
 1
 1
 1
 1/4
 1
 حبة كبيرة
 كوب
 كوب
 ملعقة صغيرة
 ملعقة صغيرة
 كوب
 بيض
 جبن كاسات
 كريمة
 ملح
 فلفل أسود
 موزاريللا







طريقة التحضير :
في إبريق الخلاط ضعي البيض، جبن الكاسات، الكريمة، الملح والفلفل، شغلي على سرعة متوسطة ليتكون خليط ناعم.

هناك 4 تعليقات:

  1. كيف تكون الكريمة من ضمن المقادير في طريقة تحضير الكريمة نفسها ؟؟ ارجر التوضيح

    ردحذف
  2. ههههههه الكريمة مع المقادير طيب هنعملها ازاي

    ردحذف
  3. هناك طريقة اسهل باستخدام جبنة الدهن
    (الكاسات) تخفف بالحليب كامل الدسم على نار خفيفة ويمكن اضافة القليل من الكريمة الحامضه حسب الرغبة

    ردحذف
  4. الطريقة فيها حاجة مش مظبوطة منين بنعمل كريمة طبخ وح نستخدم كريمة فيها
    طيب مانشتريها جاهزة ونستخدمها علطول اذا كده حنشتري علشان نشتغل بيها؟؟؟؟؟

    ردحذف